Η ομάδα μας

 

Λευτέρης Ποταμιάνος

BSTAT/PREA/PM/SPV

Ο Λευτέρης Ποταμιάνος είναι ο άνθρωπος πίσω από τις σημαντικές αποφάσεις και τη διαχείριση της ομάδας. Κατέχει μεγάλη εμπειρία στις εκτιμήσεις ακινήτων. Έχει συντάξει πολλές εκτιμήσεις καθώς και έχει συνεργαστεί για θέματα τιμών ακινήτων με την ΕΛ.ΣΤΑΤ και την Τράπεζα της Ελλάδος.

Μάκης Κοσμάτος

BE/Msc/PM/REA

Ο Μάκης Κοσμάτος είναι Πολιτικός Μηχανικός με μετεκπαίδευση στην Αγγλία και τεράστια εμπειρία στην εκτίμηση ακινήτων και ειδικά στα επαγγελματικά ακίνητα. Αποτέλεσε για χρόνια επίσημος συνεργάτης στο κομμάτι των εκτιμήσεων των περισσοτέρων ελληνικών Τραπεζών. 

 

Τασος Νικητόπουλος

REA/PV


Ο Τάσος Νικητόπουλος είναι εξειδικευμένος στην εκτίμηση κατοικιών και τουριστικών ακινήτων και έχει παρακολουθήσει πάρα πολλά σεμινάρια εκτιμήσεων.Είναι πιστοποιημένος εκτιμητής ακινήτων και  επίσης είναι Μεσίτης Ακινήτων.

Όθωνας Φιλιππάτος

BE/REA/CM/SURERV
Ο Οθωνας Φιλιππάτος είναι Πολιτικός Μηχανικός με εξειδίκευση στην εκτίμηση γής. Είναι πιστοποιημένος εκτιμητής και έχει διενεργήσει πληθώρα εκτιμήσεων.

Νίκος Πετρίδης

B.Arch

O Νίκος Πετρίδης είναι Αρχιτέκτων και με μεγάλη εμπειρία στις κατασκεύες και εξαιρετική γνώση της βέλτιστης αξιοποίησης ενός ακινήτου. Έμπειρος συνεργάτης της ομάδας μας και αυτός.

Μαρία Αλεξάνδρου

REA/PM/PV

Η Μαρία Αλεξάνδρου ξεκίνησε να συνεργάζεται με την εταιρεία μας πριν 5 χρόνια. Είναι πιστοποιημένη εκτιμητής και εχει μεγάλη εξειδίκευση στην εκτίμηση τουριστικών ακινήτων.